پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مرداد ۱۳۸۲، ۱۴:۳۰

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار مي كند

ميزگرد جنبش زنان و نقش آن در پيشرفت جامعه اسلامي

به همت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در خارطوم ، ميزگرد زنان و نقش آن در پيشرفت جامعه اسلامي ، با حضور دانشجويان و استادان دانشگاه در خارطوم برگزارشد .

به گزارش خبرگزاري "مهر" از روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ، در اين نشست علمي "ليلا خالد " دبير كل اتحاديه زنان سودان در سخناني با اشاره به شخصيت برجسته حضرت زهرا(ع) ، از ايشان بعنوان سمبل يك زن كامل كه بايد در تمامي زمينه ها ، مقتداي زنان مسلمان باشد نام برد و مسئوليت زن مسلمان در برابر جامعه خود را بسيار سنگين و حساس عنوان كرد .
وي با دفاع از اشتغال زنان در مناصب عالي سياسي ، فرهنگي ، اجتماعي و اقتصادي از حضرت خديجه (س) بعنوان بانوي وفادار و ثروتمندي كه تمامي دارائي خود را براي توسعه اسلام هزينه كرد تجليل كرد .
دبير كل اتحاديه زنان سودان با اشاره به خاطرات بسيار خوب سفر خود به ايران ، جمهوري اسلامي ايران  را آزاده و توانمند در تمامي زمينه ها معرفي كرد . وي همچنين اهتمام به توسعه فرهنگ حجاب را يكي از بندهاي فعاليت اتحاديه زنان سودان عنوان كرد .
"صادق رمضاني گل افزاني " ، وابسته جمهوري اسلامي ايران در خارطوم نيز در سخناني با اشاره به نگاه امام خميني (ره) به جايگاه زنان در جامعه اسلامي ، به معرفي ابعاد مختلفي از شخصيت حضرت زهرا(س) پرداخت .
کد خبر 13564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha